fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

Life Care Küldetése

Life Care Küldetése, cégtörténet

A Life Care küldetése, amellyel eggyüttműködök,  a Reșița-i Onețiu testvérek víziója alapján született, akik 9 évvel ezelőtt Románia és – miért ne? – Európa legnagyobb BIO közösségének megalapításáról almodtak.

A 2005 július 4.-i indítás után a Life Care alapelvei első perctől körvonalazódtak: egészség, szépség és sikeres életmód, aktív eletstílus, valamint a természetvédelemre fektetett különös hangsúly.

A vállalat már az első évtől teljes gőzzel indul, országszinten forgalmazva világhírű gyártók kozmetikai -, tisztító- és étrendkiegészítő termékeit.

2006 a kínálat bővülését és a BIO-ipar legnagyobb neveivel való tartós partnerkapcsolatok megkötését hozza, lehetőséget nyitva különleges termékek exkluzív módon való forgalmazására.

 

A németországi Logocos (világelső a BIO-kozmetikumok terén) és az Alma Win (európa vezető BIO-tisztítószergyártója) csupán kettő a számos hasonló partnerkapcsolatból.

2007 jelentős mérföldkő a vállalat történetében: ekkor kerülnek bevezetésre az első saját márkák, melyeket nagy nemzetközi gyártók segítségével, viszont a helyi igények szerint fejlesztenek ki.

  • Kräuter – gyógyhatású kozmetikumok biológiailag ellenőrzött alapanyagokkal
  • BIOhaus – környezetbarát tisztítószerek
  • Life Impulse – organikus étrendkiegészítők
  • LifeGlam – modern testi és fürdőszobai kiegészítők

A növekvés folytatódik, a Life Care küldetése a  2008  évben megerősödik és ez lesz a Life Care történetének egyik legsikeresebb éve. Egyöntetű támogatás és elismerés a nemzeti média részéről, 10 millió eurót meghaladó forgalom, egy vadonatúj székhely és nem utolsó sorban az első BIO-nagykövetek (Cătălin Botezatu divattervező és Mihalea Rădulescu televíziós műsorvezető), kiknek szerepe a Life Care már jól ismert értékeinek képviselete.

2009 egy újabb országos prömiert hoz Románia első BIO-parfüm családja, az Acorelle címe alatt, valamint két újabb saját márkát (BIOstyle – gyógyhatású zoknik és Ganoderma Coffee for Life – BIO-káve). Ezzel egyidejűleg a Life Care elkezdi külföldi terjeszkedését Magyarország felé, kb. 75%-os piaci részesedésével és több, mint 45,000 partnerével és hűséges ugyfelével pedig a belső piacon is megtartja vezető pozícióját.

2010 – újabb kimagasló teljesítmény: a Life Care Románia első számú vállalata lesz az elmúlt évhez hasonlított százalékos növekedés szempontjából, mindez pedig a partnereknek juttatott 3,2 millió euró ertékű bónuszban is megmutatkozik.

A bizonytalan gazdasági helyzet adta kedvezőtlen körülmények ellenére 2011 nem csak a forgalom értékének megtartását, de egy 4%-os növekedést is hozott, ami kiváló teljesítmény. Közben a nemzetközi terjeszkedés is sikeresen folytatódik a magyar, spanyol és olasz piaci részesedés növekvésével, valamint egyre több partnerrel és klienssel.

A termékek, a szolgáltatások és a szállítás kimagasló minősége önmagukért beszélnek: 2012 újabb forgalmi növekedést hoz, a parnerek száma eléri a 60,000 főt, a Life Care nagyköveteké pedig a hetet: Cătălin Botezatu, Mihaela Rădulescu, Ștefan Bănică Jr., Andra și Cătălin Măruță, Florentina Opriș és Octavian Bellu.

2013 – 8 év az egészség, a szépség és a sikeres életstílus szolgálatában, de ugyanakkor új teljesítmények is: aktív részvétel hivatalos partnerként nagyszabású, az MPG (piacvezető sportmarketing vállalat) által szervezett sportrendezvényeken, két új BIO-nagykövet, akik számára a teljesítmény a mindennapi élet része (Szabó Gabriella atléta, és Horia Tecău profi teniszező), a tehetséges fiataloknak szánt BIO Camp első két kiadása, valamint a nagyszabású „Lélekből, léleknek” című jótékonysági akció.

Az optimizmussal és energiával megkezdett 2014 egy új Life Care katalógust, személyiségfejlesztő rendezvényeket („Siker és jólét – Neale Donald Walsh), az egészségesebb életmod érdekében rendezett programokat (Az egészséges románok klubja, Egészséges életmód-tanácsadó), személyiségfejlesztő táborokat úgy fiataloknak (BIO Camp), mint felnőtteknek („Az átalakítók” tábor), valamint coaching programokat (emPOWER) hoz.

.Ebben az évben az Life Care küldetése ,,Légy Boldog minden nap” új arculata több új lehetőséget hozott partnereinek, lehetőségeket az üzleti rész kibontakozásában és választási alternatívákat  azért, hogy egy újjabb és boldogabb életet élhessünk .

 

Life Care küldetése

 

Life Care küldetése