fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

Rólam

Meleg Marta

Meleg Márta

Life Care Gyémánt Director

„Semmilyen vagyont nem viszünk magunkkal. Csak az marad meg, amit adtunk!”


Köszönöm megtisztelő figyelmedet!

Ha szeretnéd, hogy támogatód legyek, töltsd ki az űrlapot ITT!

VAGY

Kattints a képre, nyiss saját fiokot és lépj be a saját Life Care üzletedbe, hogy olcsóbban vásárolhass! Kérd a segítséget azonnal, hogy ne tévedj!

 

 Általános asszisztensnői pályafutásomat 1983-ban, a legnagyobb marosvásárhelyi Sürgősségi Kórház hivatalos megnyitójával egyidejűleg kezdtem, a fájdalomban és szenvedésben levő emberek megsegítésének céljából, egy szakképzett orvosi csapat mellett. A több mint 30 éves tevékenységem alatt, megtanultam, hogy egy szeretetet adó, a beteg bizalmát elnyerő ember kell, hogy legyek, akire mindig számítani lehet, bátor, felelősségteljes, mindig mosolyogni képes es toleráns egészségügyi káder. Ambíciós, mindig tanulni vágyó természetemnek köszönhetően tanulmányaimat a gyógyszerészet szakirányával is kiegészítettem a páciensek szükségleteinek jobb megértése céljából, és egy véletlen egybeesés folytán, életem egy megprobáltatásokkal teli időszakában ismerkedtem meg a Life Care termékekkel.
Első perctől tudtam, hogy egy olyan valamire bukkantam, amit már régóta kerestem. Egy olyan világ, ahol megtaláltam a helyem és fejlődni tudok mint ember, egészségügyi káder, de üzletember is egyaránt, felhasználhatom egészségügyi ismereteimet és tapasztalataimat étrend kiegészítők és BIO termékek ajánlására, a kórházban való ápolástól a beteg felépüléséig, és nem utolsó sorban, támogathatom a betegeket a káros táplálkozási szokások leküzdésében és egy egészséges életmód elsajátításában.
Kezdeményező természetem és szervezőképességem, az érdekeltek felé való hiteles információk közlése a Life Care termékekről, a felajánlott előnyök, nyereségek, a termékeknek a gyártótól a fogyasztóig megtett útja és ezen útnak az érdekeltek által való kamatoztatása mind segítségemre vannak, ennélfogva egyre több ismerős, barát, volt páciens, kolléga, alkalmi kliens és partner számára, a Life Care világában megtanult hasznos informácíokkal szolgálhatok. A beteg személyes problémái és tünetei, valamint az orvosi utasítások alapján tanácsokat adhatok az alternatív kezelések, BIO termékekkel történő gyógymódokkal kapcsolatosan, kiegészítésként, de ugyanakkor azzal is, hogy hogyan vásárolhatnak leghatékonyabban, hogyan osszák be a leghatékonyabb módon jövedelmüket avásárlások során, vagy akár hogyan tehetnek szert plussz jövedelemre csupán azáltal, hogy a vitaminokat, tisztító- és kozmetikai szereket stb. a Life Care ajánlatából válasszák ki.
A vállalat bőkezűségéből adódóan lehetőségünk nyílik embertársaink megsegítésére, örömöt csempészhetünk az idős, vagy korlátozott mozgási lehetőségekkel rendelkező, valamint elfoglalt, időhiányban szenvedő emberek szívébe a Life Care termékeknek az ország bármely területére, vagy akár külföldre is,Magyarország és 24 Európai országba való szállítása által is.
Célom minél több olyan ember toborozása, aki szeretne példát mutatni az egészséges életmód követésében, egészséges gyereknevelésben, szüleink ápolásában, valamint hirdetni szeretném az egészséges életmódot és a BIO termékek fogyasztásának fontosságát, elkerülve a toxikus anyagokat, és – miért ne, felajánlani egy lehetőséget annak, aki szeretne plusz jövedelemre is szert tenni.
Az üzenet, melyet közölni szeretnék neked a következő: a Life Care termékeket TELJES bizalommal vásárolhatod! A folyamatosan bővülő termékkínálat a legszigorúbb minőségi ellenőrzéseknek van alávetve.

Amire mindig nagyon figyeljetek!

*NEM MINDEN TISZTA, AMI “BIO”-NAK MONDJA MAGÁT! Biztos te is rájöttel már, hogy a “bio”, “natúr”, “organikus” vagy “természetes” kifejezéseket sokszor csak divatos, de megtévesztő reklámfogásként használják.
*Lényegében ami a legfontosabb egy étrendkiegeszítőben, hogy az ÖSSZETÉTELE, a HATÉKONYSÁGA és az ÁRA legyen arányban egymással!

EZ ami kiváló a Life Care termékeknél! Használjuk ki okosan a felkínált lehetőséget!

Köszönom, hogy meglátogattad az oldalt és remélem, hogy az itt talált információk hasznodra válnak, a Life Care termékek pedig segítségedre lesznek az egészséges életmód elsajátításában!

 

Szeretettel

Meleg Márta