fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

Despre mine

Meleg Marta

Meleg Marta

Diamond Director Life Care

Terapeut Biofeedback si Biorezonanta

„Nu luăm cu noi nici o avuție. Ceea ce ne rămâne este numai ce am dat!”


Mulțumesc că mă onorezi cu atenția ta!

Daca vrei să fiu îndrumătorul tău, completeaza Formularul de Inscriere AICI !

SAU

Click pe poza, sa iti deschizi un cont Life Care si intra direct in magazinul tau Life Care ca sa cumperi mai ieftin! Cere ajutor imediat ca sa nu gresesti!

 

Am inceput cariera de asistentă medicală in anul 1983, odată cu deschiderea oficială a celui mai mare Spital de Urgență din Târgu Mureș, dintr-o dragoste față de oamenii aflați în suferință și din dorința nemărginită de a-i ajuta cu tot ce puteam mai bine pentru ameliorarea durerilor și acordarea primului ajutor, alături de o echipa de medici profesioniști. În cei peste 30 de ani de profesie am invățat să fiu un om care trebuie să dăruiesc iubire, am invățat că trebuie să câștig dragostea și încrederea bolnavilor, trebuie sa fiu disponibilă oricând, să fiu curajoasă, să-mi asum responsabilitate în tot ceea ce fac, să fiu tolerantă, și să zâmbesc în meseria de cadru medical. Fiind o persoană ambițioasă cu o dorință  continuă de a invăța, mi-am completat studiile pentru a înțelege si mai bine nevoile pacienților cu a doua specializare în domeniul farmaceutic, si întâmplător într-o perioadă de mari încercări din viața mea m-am întâlnit cu produsele Life Care.

Din prima clipa am știut că este ceva ce căutam demult. O lume în care mi-am găsit locul ideal, în care pot să mă dezvolt ca și persoană, cadru sanitar, dar  și ca om de afacere, locul în care pot să-mi folosesc cunoștiințele și experiența acumulată prin recomandarea de suplimente alimentare si produse BIO, de la îngrijirea bolnavilor din spitale până la recuperarea lor, si nu în ultimul rând să-i susțin moral în cunoașterea și punerea unui accent deosebit la prevenirea imbolnavirilor, schimbarea mentalității și a obiceiurilor rele într-un stil de viață sănătos.

Spiritul de inițiativă și organizatoric, comunicarea într-un mod real către cei interesați  despre produsele Life Care, beneficiile oferite, drumul parcurs a produselor de la producător pînă la consumator și fructificarea acestui drum de către cei interesați, îmi sunt ajutoare prețioase, putând acum să fiu de folos tot mai multor prieteni, cunoștințe, foști pacienți, colegi, parteneri, clienți noi,  în sensul transmiterii cunoștințelor dobândite în lumea BIO Life Care. În funcție de problemele proprii corelate cu indicațiile specialiștilor pot sa le ofer sfaturi în ceea ce privește metodele alternative specifice, soluții BIO,  produse care ar fi indicate să le folosească, cum să-și facă cumpărăturile cel mai eficient sau chiar să aibă un câștig sau venit suplimentar,  numai prin simplul fapt ca-și alege vitaminele, detergenții, cosmeticele, etc. de la compania Life Care.

Avem posibiltatea, prin generozitatea companiei de a ne ajuta semenii, putem să îi facem să zâmbească, să aducem bucurii în inimile oamenilor simplii, bătrâni, cu posibilitați limitate de deplasare, în rândul oamenilor cu răspundere, ocupați și fără suficient timp  liber, prin servirea produselor în orice colț al țării, telefonic sau online, precum și în alte țări, cum ar fi Ungaria, și 24 de țări din Europa.

Țelul meu este de a atrage cât mai multe persoane dornice și preocupate de a da exemplu în a trăi sănătos, în a ne crește copii sănătoși, a ne îngriji pe noi și părinții noștrii și a ajuta la promovarea în rândul populației a importanței  folosirii produselor Bio și evitarea produselor toxice, și de ce nu, a oferi o posibilitate de a beneficia de extravenituri, pentru cei care au grija de viața noastră…

Mesajul pe care doresc să-l transmit este: poți cumpăra produsele Life Care cu TOATĂ încrederea!
Gama de produse, care se extinde continuu, este supusă celor mai severe controale de calitate.

Întotdeauna  trebuie să fii foarte atent la următoarele lucruri:

  • Nu toate produsele de pe piață numite „BIO” sunt naturale și sănătoase! Probabail ți-ai dat și tu seama deja, că de multe ori unele cuvinte cum ar fi „bio”, „natural”, organic” sunt folosite doar cu scop de reclamă.
  • De fapt, cel mai important lucru într-un supliment alimentar este CONCORDANȚA dintre EFICIENȚA, CONȚINUTUL si PREȚUL acesteia!

Acesta reperzintă punctul forte al produselor Life Care!

Te invit să ne folosim împreună de oportunitatea oferită.

Îți mulțumesc că mi-ai vizitat pagina, sper că ai găsit informații folositoare, și că aceste informații și produsele Life Care te vor ajuta să trăiești o viață cât mai sănătoasă!

 

Cu dragoste

Meleg Marta