fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

Termeni si Conditii

Accesul/ vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al tău cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Datele pe care le furnizati, respectiv nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, – adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, functia si societatea, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii, sunt utilizate de catre operatorul Life Care in scopuri precizate. In cazul nefurnizarii CNP-ului, modalitatea de deschidere Cont Life Care ramane cea de Client Ocazional, astfel ca nu veti putea avea acces la Avantajele Partenerului.

Datele,

  • sunt utilizate și necesare pentru a ajuta la înregistrarea la compania Life Care Corp SRL ca și Partener sau Client ocazional, implicit alocării unui cod unic de înregistrare în cadrul sistemului. Deasemenea sunt necesare pentru cumpararea produselor comercializate de catre Life Care Corp, in sistem MLM si/sau prin comert on-line cu livrarea produselor la adresa indicata, conform comenzii.
  • Indrumare si  analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine produsele vizate sau oferta specifica de la Life Care, produse corespunzătoare cu nevoile dumneavoastră,
  • Beneficiul actiunilor de marketing direct desfasurate de catre Life Care Corp, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre Life Care, produsele noi;
  • Informare dacă v-ați abonat la newsletter, invitatii la evenimente

Varsta minima de inregistrare ca si Partener sau Client ocazional este de 18 ani impiniti. Formularele completate care nu corespund cerintelor contraactuale nu sunt luate in considerare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor.
In masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia.
Aveti dreptul de a depune  o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Life Care prin e-mail, la adresa:dataprotection@life-care.com .

Meleg Marta, Partener Life Care, in calitate de proprietar al site-ului www.naturaprovitae.ro, si operator asociat cu compania Life Care, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunile Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Orice informatie afisata pe acest site are ca sursa site-ul oficial, www.life-care.com, site-ul companiei Life Care Corp S.R.L, cu care colaborez.
Meleg Marta nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului si nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil detinatorului site-ului, Meleg Marta.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre Proprietar asa cum este. Nu se garanteaza ca Site-ul www.naturaprovitae.ro, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.naturaprovitae.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Meleg Marta nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in prezentarea materialelor de pe Site.

Protectia datelor personale: Meleg Marta este inregistrata la Autoritatea Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 12571/2106  si  se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, si  îndeplinirea celorlalte obligaţii, conform Deciziei nr. 200/2015 a Preşedintelui Autorităţii de Supraveghere, publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.
Potrivit dispozitiilor legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati (despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana) in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Life Care Corp S.R.L. companie cu care colaborez, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este: comert de tip multi level marketing, reclama, marketing si publicitate.  Fotografiile persoanelor de pe site au fost afisate doar dupa acordarea consimtamantului fiecaruia.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, serviciilor de curierat in vederea expedierii produselor (nume, prenume, adresa, numar de telefon ), partenerilor care au calitatea de sponsor in raport cu dumneavoastra, si conform particularitatilor sistemului de vanzari de tip multilevel marketing.

Baza de date cu care lucrez contine datele personale strict a partenerilor activi, aflati sub coordonarea mea, si suport pentru desfasurarea activitatii ce ofera compania Life Care, fiind un sistem MLM. Dupa rezilierea contractului Life Care, se sisteaza in totalitate folosirea datelor personale, si trimiterea oricarei informatii din partea mea. Aceste date sunt folosite dupa activarea contului atata timp cat este partener si/sau nu semnalizeaza prin cerere stergerea din corespondenta.

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.


Drepturi de proprietate intelectuala

Meleg Marta respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

* semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
* o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
* adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
* o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
* o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Meleg Marta PFA

CUI: RO30614231

Târgu Mureș, Aleea Constructorilor 1/6