fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

Descriere Produse

Produse Life Care - Krauter

Puterea naturii in mâinile tale cu Produse Life Care!

Krauter este o gamă de produse folosite de milioane de oameni, acest lucru reprezentînd cea mai importantă garanție a calității deosebite și a efectelor dovedite ale produselor acestui brand Life Care.

“Magia” Krauter este oferită de compania Life Care cu care colaborez, și constă în folosirea simplității și puterea naturii, a ingredientelor BIO cu origine controlată ce sporesc beneficiile produselor, în utilizarea experienței experților internationali și a tehnologiei de ultimă generație, cu respect pentru tot ceea ce înseamnă natura de lingă noi.

Krauter îți oferă o gamă foarte variată de produse, realizate după retețe originale Life Care! Caută ce ți se potrivește printre mulțimea de game si categorii ale acestui brand de tradiție!

  • Krauter Remedium: produse terapeutice unice
  • Kosmeticum: produse cosmetice
  • Herbarium: alimente curative deosebite
Produse Krauter

Produse Life Care - Life Impulse

Life Impulse este secretul tău, e mulțimea de programe cu tot atâtea soluții, pe care te poți baza tu și familia ta.

De ce ai alege Life Impulse, din mulțimea de suplimente  alimentare disponibile pe piață? Pentru că doar la Life Impulse poți găsi atât de multe suplimente alimentare BIO și ingrediente BIO, certificate de organisme internaționale renumite.

BIO inseamnă origine controlată, inseamnă siguranță, inseamnă acceptare „naturală” de către organismul uman, cu efecte și beneficii maximizate.

Le-ai văzut la televizor? Produsele Life Impulse au fost „vedete” in emisiunile sociale de la Prima TV si Euforia TV. „Vedetele” sunt acum la dispoziția ta si te ajuta să trăiești sănătos!

Produse Life Impulse

Produse Life Care - Biotissima

Majoritatea produselor cosmetice convenționale de pe piața conțin materii prime și aditivi de sinteză. Produsele sintetice, spre deosebire de produsele BIO, nu sunt recunoscute de organismul uman ca structură și compoziție, ajungînd să fie de fapt depozitate in diferite părți ale corpului.

Este timpul să faci pasul către o schimbare cu privire la produsele cosmetice pe care le foloseai in mod obișnuit. Iată doar citeva motive esențiale pentru care este nevoie de această înlocuire:

  • majoritatea (peste 80%) dintre produsele cosmetice convenționale conțin materii de sinteză si aditivi de sinteză
  • produsele sintetice nu sunt recunoscute de către organismul uman ca structură și compoziție, astfel ele ajung să fie depozitate în diferite părți ale corpului, cu posibilitatea de a crea reale probleme pe viitor

In natură există numeroase substanțe provenite din plante, care pot înlocui, cu succes acîiunea ingredientelor sintetice. Ele sunt cele care stau la baza cosmeticelor BIO!

Produse Biotissima

Produse Life Care - Meal Balance

Măninci sănătos, trăiești frumos!

Stilul de alimentație al nostru și al familiilor noastre e determinant pentru calitatea vieții noastre, mulți dintre noi ne dorim să-l îmbunătățim, dar ne este destul de greu să alegem ceva cu adevărat de încredere.

Brandul MEAL BALANCE , Produse Life Care a apărut ca o necesitate firească, ce garantează o alimentație cu adevărat SĂNĂTOASĂ, ECHILIBRATĂ, dar si PLINĂ DE GUST BUN, ce vine direct la tine acasă, pentru ca tu si familia ta să vă puteți bucura de o viață frumoasă!

O masă echilibrată nu inseamnă că trebuie făcut rabat la gust, toate produsele MEAL BALANCE sunt fabricate după ultimele technologii in domeniu, certificate BIO pentru a fi “natural” acceptate de către organismul nostru, dar sunt și adevărate bunătăți.

MEAL BALANCE te rasfață cu produse unice, în care regăsești naturalețea și sănătatea de care fiecare dintre noi avem nevoie!

Produse Meal Balance