fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

Despre LifeCare

Bine ai venit in cea mai mare comunitate BIO LifeCare din Romania!

Compania LifeCare cu care colaborez oferă posibilitatea oricărei persoane de a-și dezvolta propria afacere în domeniul vânzării produselor BIO nr. 1 din România. Peste 60,000 de oameni din România au acceptat deja provocarea LifeCare, alăturându-se unei comunități deosebite. Ele se axează pe îmbunătățirea calității vieții pentru întreaga familie. Este un stil de viata sanatos, in care oricine beneficiaza de o oportunitate de extravenitur.

Viziunea LifeCare

„Noi credem ca toti oamenii merita sa traiasca o viata buna si fericita. Organizatia noastra reprezinta mediul potrivit pentru a crea o comunitate care evolueaza pozitiv, constant in directia binelui comun”

Misiunea LifeCare

„Misiunea noastra este de crea, de a dezvolta si inspira continuu un mediu antreprenorial care sa ofere oamenilor o sansa reala pentru a avea o viata mai buna si mai fericita”

Valorile in care credem

 Pasiune, Libertate, Prietenie

LifeCare

Aici poti fi un consumator de produse BIO sau poti afla cum poti sa devii milionar fara sa vinzi nimic. Telul nostru este sa ajutam oamenii sa traiasca mai sanatos si mai impliniti. Pe langa toate astea sa beneficieze si de un extravenit in timplul liber, sa paseasca pe calea prosperitatii si a independentei financiare.

LifeCare ofera sute de produse certificate BIO și cu ingrediente BIO, care acoperă  nevoile întregii familii. In acest sens s-a creat aceasta comunitate de oameni dispusi sa te ajute sa gasesti propria ta formula a fericirii combinand in mod armonios cele mai importante 7 arii ale vietii: “Sanatate si imunitate”, “Slabire si detoxifiere”, “Nutritie si sport”, “Frumusete si ingrijire personala”, “Bani si antreprenoriat”, “Educatie si dezvoltare”, “Ingrijirea casei”.

Sponsorul tau te va ajuta sa iti alegi calea cea mai buna  care ti se potriveste pentru a-ti gasi fericirea in comunitatea LifeCare! Cere ajutor! Fără taxă de inscriere, fără comandă minimă și/sau lunară obligatorie! Poti deveni partener, completind Formularul de inscriere AICIbeneficiind astfel de cel putin 20 % reducere fata de pretul de catalog.

Dupa inscriere beneficiezi imediat de Avantajele partenerilor!

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la: 0742531793.

Daca vrei să fiu îndrumătorul tău, sau cunoști un partener LifeCare care ți-a recomandat aceasta pagină, scrie-mi numele si codul de partener LifeCare sau numărul lui de telefon, înainte de completarea formularului AICI!