fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

Afacerea ta

AFACEREA TA LIFE CARE

Te felicit pentru decizia luata de

a deveni partener Life Care!

Produsele Life Care sunt comercializate in 23 de tari in Europa prin sistem MLM!

Recompensele partenerilor sunt onorate dupa un Plan de marketing completate cu Programe de stimulare, Campanii! Astfel veniturile nu au limita superioara de castig, ele sunt in functie de activitatea  fiecarui Partener!

 

Compania Life Care cu care colaborez oferă o oportunitate de afacere  deschisă prin care fiecare poate alege ceea ce i se potrivește cel mai bine !

Alege una, două, sau cîte vrei dintre posibilitățile oportunității oferite de Life Care!

 

Urmărește GHIDUL de Afacere Life Care către succes, și invață de unde vin câștigurile!

Oportunitate Life Care

 

 

TU ALEGI CÎT VREI SĂ CÂȘTIGI!

După ce ai luat hotărîrea, ai posibilitatea de a comunica sponsorului tău intențiile tale și să afli particularitățile specifice în afacerea Life Care!

In funcție de cumpărăturile tale și/sau a echipei poți beneficia de BONUSURI, care se acordă fiecărui partener in funcție de realizări conform grilei de bonusare.

Prescurtari:
PVA = punct valoare = 3,8 lei, 0,9 Euro
PP= puncte procent=100
PT= puncte totale

 

Legenda sistemului de bonusuri

  •  Tu: Partenerul Life Care este o persoana care se inscrie in sistemul Life Care si, care din acel moment, poate sa-si inceapa propria afacere Life Care, bucurandu-se de bonusuri, reduceri si promotii.
  • Sponsor: este persoana care ti-a prezentat afacerea Life Care. Sponsorul este persoana care 90 de zile trebuie sa te asiste permanent in activitatea ta, in a te ajuta sa faci primii pasi in activitate, inclusiv in a prezenta afacerea cunoscutilor tai.
  • Grup personal (GP): se refera la toti Partenerii Life Care indrumati direct sau indirect in organizatia unui PARTENER SENIOR.
  • Grup Independent (GI): se refera la acele grupuri care au atins calificarea de 20%, si dupa care, in functie de marime, primesti o „pensie” intre 100 és 1000 Eur.
  • PVA: Fiecare produs Life Care are atasata o valoare de PUNCTE VALOARE AFACERE (PVA). Aceste puncte se acumuleaza (PVA personale + PVA Grup) si la finalul lunii, in functie de grila de bonificatii, te vei califica la un nivel procentual de Bonus.
  • Puncte Procent: pentru o comanda lunara si un nou partener direct primesti 100 Puncte Procent (PP). Acestea se aduna cu Punctele Valoare Afacere (PVA) si te ajuta sa te califici la un nivel superior mai usor. Plata se face in functie de PVA.

Ajută și pe alții să cunoască și să folosească Oportunitatea Life Care!

 

Fii la curent cu Campaniile actuale pregătite de companie Life Care pentru Tine!

Îți doresc mult succes în Afacerea Ta Life Care!

Pentru ajutor, nu ezita sa ma cauti!

Tel. 0742531793

lifecarepro.m@gmail.com