fbpx
Site Partener Independent Life Care®, MELEG MARTA

A TE vállalkozásod

Gratulálok a döntésedhez, hogy Life Care Partner akarsz lenni!

 

Ime a Life Care cég, amellyel eggyüttműködök által felaljánlott lehetőségek. Választhatsz egyet, kettőt,

vagy akár több lehetőséget is!

Lapozd fel a Life Care Útmutatót és kérj tanácsot a támogatódtól!

Oportunitate Life Care

 

  • Támogató: az a személy, aki bemutatta neked a Life Care üzleti lehetőséget. A Támogató az a személy, aki folyamatosan segíti a tevékenységedet, és segít megtenni az első lépéseket abban, hogy hogyan mutasd be ezt a vállalkozást az ismerőseidnek.
  • Saját csoport (GP): minden olyan Life Care Partnerre vonatkozik, akit egy Partner, szervezésen keresztül, közvetlen vagy közvetve támogat.
  • Független csoport (GI): azokra a csoportokra vonatkozik, akik elérték a 20%-os képesítést, és amik után, nagyságtól függően, 100 és 1000 Euró közötti “nyugdíjat”  kapsz.
  • PVA: Mindegyik Life Care termékhez Érték Pontok (PVA) tartoznak. Ezek a pontok összegyűlnek (Saját PVA + Csoport PVA) és ezáltal a hónap végén a bónusz rendszer szerinti százalékos bónusz szintre kalifikálod magad
  • Százalék Pontok (PP): egy havi rendelésért és egy új közvetlen partner toborzásáért 100 Százalék Pontot (PP) kapsz. Ezek a Vállalat Érték Pontokkal (PVA) összeadódnak és segítenek egy könyebb magasabb színtre jutásra. A számla a Vállalat Érték Pontok (PVA) szerint fizetendő.

 

 

Te szabod meg, hogy mennyit óhajtasz keresni a Life Carenél!!

Miután elhatároztad, hogy feliratkozol mint Partner, közöld Támogatódnak a szándékaid, és tudd meg a Life Care vállalkozás sajátos jellegzetességeit!

A Te és a csapatod eladásainak a függvényébe, a minősitési rács szerint kapod a jutalékod!

Rövidítések:

PVA = érték pont = 3,8 lej
PP= százalék pont = 100
PT= összpontok

 

Segits másoknak is, hogy kihasználják a Life Care Lehetőséget!

 

Légy résen az aktuális Kampányokkal!  Tőltsd ki a támogatóddal vagy ay igazgatóddal a saját terved és tudd meg melyek lesznek a jutalékaid!

Sok Sikert Kivánok neked a Life Care üzlethez!