A jó nap reggel smoothieval indul!

Képkivágás

  1. A reggeli, uzsonna és a vacsora a legszínesebb és egészségesebb pillanata lesz a napnak.
  2. GYORSAN (~4 perc) elkészíthető blenderben/shakerben vízzel, kókusz tejjel, gyümölcslével, ki hogyan kedveli.
  3. Gazdag vitaminokban és rostokban, kalória és koleszterin szegény.
  4. Az összetevők sokasága a természetből van.
  5. Alternatív táplálkozási mód egészséges és tápláló, mindenevő diétások esetében is, egészségtelen reggelik és vacsorák helyettesítője. Egy adag Meal Balance vízzel felkeverve ~30kcal , míg egy rendhagyó reggeli ~600 kcal.

A KÉT ÚJ Vegan TERMÉK , melyeknek legnagyobb előnyei elsősorban azokra a személyekre vonatkoznak, akik tiszta növényi étrendet folytatnak, és a ezzel helyettesítik az esetleges táplálkozási hiányosságokat amelyek a Vegan életmóddal járnak. Kiválóan alkalmasak a vér méregtelenítésében,  ugyanakkor természetes és egészséges fehérje forrás más gyümölcsökkel vagy zöldségekkel. Továbbá a nem vegetáriánus étrendet folytató személyekre a Vegan termékek jótékony hatást gyakorolnak a magas koleszterin szint, a szív és érrendszeri problémák, magas vérnyomás és más egészségügyi problémák megoldására.

Miben különböznek? A Vegan termékpalettája egyedülálló kombinációkat tartalmaz különböző gyümölcsökből, zöldségekből, magvakból és csírákból, amelyek megkülönbözteti őket a hasonló termékektől a piacon. A kombinációk gondosan lettek megtervezve, az összetevők legnagyobb hatékonyságáért de egy jó ízért is. A BIO összetevők kombinációja egy plussz a termékeknél melyek megfelelnek a Vegan követelményeknek.

A Vegan termékcsalád az egészséges emberi test érdekében volt gondosan kigondolva, és megtervezve. A Vegan-izmus egy élet forma, és egy növényi eredetű táplálkozási forma állati eredetű összetevők nélkül. Tudatos és felelősségteljes megválasztása a mindennapos étrendünknek a szervezetünk szükségleteinek függvényében! A Vegan termékcsalád alapja a táplálkozási szokások lényeges javítása és jelképes színezése, amelyek a napi tevékenységekhez szükséges jobb közérzetet és erőnlétet biztosítanak.

A Vegan étkezési stílis olyan élelmiszerekre vonatkozik, mint a zöldségek és gyümölcsök, csírák, magvak, diók, algák, kakaó és más növényi szuper-élelmiszerek.

A Vegan termékcsalád minden olyan személyhez szól, akik elfogadták a növényi termékekre alapuló táplálkozást, olyanokhoz, akik szeretnének befogadni egy ilyen stílusú életmódot, valamint a változatos étrendet követő személyekhez, akik felelősséggel öszpontosítanak a mindennapi élelmiszerek kiválasztására, és hallgatnak a szervezet ígényeire.

A táplálkozás létfontosságú szerepet tölt be az emberi életben, míg egy felelősségteljes táplálkozás, mely közvetlenül a természetből jön, a napi egészség forrás a szervezet szükségleteiért. A Vegan termékek 100%-ban természetesek, növényi összetevők célja a napi vitaminok, fehérjék vagy egyéb források biztosítása a szervezet egyensúlyban tartására. Egy természetes és egészséges választás, amely sikeresen helyettesít egy egészségtelen reggelit vagy vacsorát,

A reggeli, uzsonna és a vacsora a legszínesebb és egészségesebb pillanata lesz a napnak az első két Smoothie-val az új Vegan termékcsaládból a Meal Balance-tól.

Próbáld ki mindegyik Vegan Smoothie-t és töltődj fel szuper-erővel, ami egész nap kitart! 

Detox Smoothie Meal Balance

Termék kód: 1306

Nettó tömeg: 150 g (kb. 30 adag)

[/vc_column_text][/vc_column]

Összetevők:

 Psyllium maghéj 50%

Len mag-por 20%

Inulin 10%

Kömény 5%

Koliánder 5%

Kurkuma 5%

Gyömbér 5%

1306

Használati utasítás:

Ajánlott egy 2 hónapos méregtelenítési kúra a Detox Smoothie-val évente kétszer.

Egy adag smoothie-hoz összekeverünk a turmixban egy kávéskanál Smoothie Meal Balance port, 200ml vizet, tejet, szója tejet, kókusz tejet , stb. és hozzáadunk gyümölcsöt, magvakat, mézet vagy egyéb hozzávalókat ízlés szerint. Azonnal fogyasszuk.

A termék por formájábam egy smoothie elkészítésért gyorsan (kb. 4 perc) turmix géppel vagy shaker segítségével. Különleges termék a természet csodáiból, amelyek elősegíti a vastagbél méregtelenítését, csökkenti a vér koleszterin szintjét, elősegíti a gyomor működését, és csökkenti az érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. A Psyllium rost a korpahab tartalmának köszönhetően csökkenti az étvágyat, javítja az emésztést, és csökkenti a puffadás-érzést. Az inulin gélt képez, amely elnyeri a koleszterint, míg a kömény, a gyömbér és a kurkuma megakadályozza a puffadást és az emésztési zavarokat. Megfelelő kombináció vegan, vagy vegetáriánus étrendet fogyasztóknak.

Protein Smoothie Meal Balance®

Termék kód: 1307

Nettó tömeg: 150 g (kb. 30 adag)

 Összetevők:

Kender fehérje 40%

Rizs protein 30%

Kókusz por 5%

Kókusz 10%

Kakaó por 15%

1307

Használati utasítás:

1-2 adag ajánlott naponta

Egy adag smoothie-hoz összekeverünk a turmixban egy kávéskanál Smoothie Meal Balance port, 200ml vizet, tejet, szója tejet, kókusz tejet , stb. és hozzáadunk gyümölcsöt, magvakat, mézet vagy egyéb hozzávalókat ízlés szerint. Azonnal fogyasszuk.

A termék por formájábam egy smoothie elkészítésért gyorsan (kb. 4 perc) turmix géppel vagy shaker segítségével. Elősegíti a helyes anyagcsere-működést, az egészséges szív-működést, javítja a memóriát és a kakaó tartalmának köszönhetően a szervezetbe bevitt tápanyagok mérsékelik a cukorszintet a vérben. A kender egy fontos forrása az Omega 3-nak és Omega 6-nak, és egyéb aminosavnak, így könnyen emészthető. A recept közvetlenül a természetből jön, és kiváló a vegán vagy vegetáriuánus személyek számára.