schizandra_2Termék kód: 758
Napjainkban az emberek saját szokásaiknak, valamint a különféle elvégezendő napi tevékenységeknek a fogságába vergődnek.A rengeteg feladat, gondok, aggodalmaskodások miatt a felgyült stressz bizonyos idő elteltével nyomot hagy az általános egészségi állapoton.
A stressz egy fizikai, pszihikai es spirituális állapot, amely a szervezet túlzott igénybevételének köszönhetően jelentkezik.
A túlterhelés szindróma megnyilvánulási tünetei: a megmagyarázhatatlan fáradság, erős szívdobogás, álmatlanság, remeges, zavartság, túlérzékenység, mély unalomérzet, stb. Ez az a pillanat amikor közbe kell lépni, mielőtt a depresszió vagy az apátia jelentkezne.

A Life Impulse Schizandra taplalekkiegeszito tonizalo, antioxidans hatasu,amely hasznositja a schizandra bogyo rendkivuli jotekony hatasait ,hozzajarulva az immunitas es a sejtek egeszsegenek megerositesehez.Hatekonyan tamogatja szervezetunket az oxigenfelszivodas folyamataban,segiti a kornyezeti feltetelekhez valo alkalmazkodasban,megelozi a sejtek rongalodasat,es hatekony alternativat jelent a szervezet ujjaepiteseben az onkologiai vagy degenerativ betegsegeket koveto idoszakban.
A schizandra noveli a szervezet azon kepesseget ,hogy gyorsan reagaljon a stresszre,csokkenti a kemoterapia szivre es majra gyakorolt hatasait,csokkenti a borrak kialakulasanak kockazatat,majvedo, antikarcinogen es javitja a legzest a tudobetegsegekben.

A Schizandrá-t nagyra értékelik a nők a szexuális potencia növelő és  fiatalító hatása miatt.
A Schizandra megtartja a szépséget, ugyanakkor enyhe nyugtató hatása is van. A ginsenghez hasonlóan, növeli a szervezet ellenállóképességét a fáradsággal szemben.

Lehet erősítőként használni a krónikus fáradság ellen. „Adaptogén” hatásaának köszönhetően, segít a szervezet természetes ellenállóképességének a növeléséhez.

schizandra_1A metabolikus sebesség az a sebesség, amellyel a test elégeti a szénhidrátok és zsírok fogyastásából keletkező  energiát.Ayok a termékek, amelyek növelik az anyagcserét, segítik a zsírégetést, hatékonyan csökkentik a túlzott tartalékok elfogyastását

A Schizandra ugyanakkor ajánlott álmatlanság esetén, valamint az idegrendszer irritált állapotának a csillapítására, Nyugtató és relaxáló hatása a schizandra összetételében megtalálható  természetes fitoösztrogéneknek köszönhető. Mint kettős, modulációs hatás, a Schizandrának egy általános frissítő hatása is van, ajánlott a depressziós állapotok esetén, hogy visszahozza a jókedvet, így is segítve a szervezetet a stressz elleni harcban.

A 30 napos kúrák egy egyensúlyt biztosítanak a szerevezet számára. Ezek a kezelések meghosszabíthatóak, vagy  akárhányszor megismételhetőek mivel nincs mellékhatásuk.

Ajánlott adag: 1-2 kapszula / nap