schizandra_2Cod Produs: 758
In zilele noastre, omul contemporan este prizonierul propriilor obiceiuri precum si al diverselor activitati pe care trebuie sa le duca zilnic la indeplinire.Datorita sarcinilor multiple, a grijilor, framintarilor, stresul se acumuleaza in timp,si isi pune amprenta asupra starii generale de sanatate. Este o stare de suferinta fizica, psihica si spirituala, care se instaleaza treptat in urma suprasolicitarii organismului.
Sindromul suprasolicitarii se prezinta sub forma de oboseala inexplicabila, palpitatii, insomnie, tremuraturi, confuzie, iritabilitate excesiva, plictiseala, etc.Este momentul cind trebuie intervenit inainte de a ajunge la depresie si apatie.
Produsul Life Impulse Schizandra Bio Tonic este un supliment alimentar care are o actiune tonica, antioxidanta, care utilizeaza beneficiile extraordinare ale fructului de schizandra, prin contributia sa la intarirea imunitatii si sanatatii celulare. Are o eficienta in mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigenul si in adaptarea organismului la conditiile de mediu,combate deteriorarea celulelor,si poate fi o alternativa de refacere a organismului in urma afectiunilor oncologice si a bolilor degenerative.
Planta ajuta la cresterea capacitatii organismului de a raspunde rapid la stres, reduce efectele cardio si hepatotoxice ale chimioterapiei, reduce riscul aparitiei cancerului de piele,este protector hepatic ,anticancerigen si imbunatateste respiratia in afectiunile pulmonare.

Schizandra este foarte apreciată de femei ca potenţator tonic sexual si sursa de tinerete.
Schizandra păstreaza frumusetea fiind şi un sedativ uşor. Schizandra, similar cu ginseng-ul, creşte rezistenţa şi capacitatea de luptă împotriva oboselii.

Poate fi utilizată ca tonic pentru tratamentul oboselii cronice. Schizandra este recunoscută ca un „adaptogen” ea contribuind la creşterea rezistenţei naturale a organismului.schizandra_1
Rata metabolismului reprezintă viteza cu care corpul tău arde energia, provenită din glucidele şi lipidele din alimente. Produsele care cresc rata metabolismului ajută la arderea eficientă a grăsimilor, diminuând rezervele excesive.
Schizandra este una dintre redescoperirile recomandate în insomnii şi stări de iritaţie a sistemului nervos. Datorită proprietatilor Fructul de Schizandra (500mg / capsulă) este recomandat în insomnii şi stări de iritaţie a sistemului nervos, avind efecte de calmare, relaxare generate de fitoestrogenii prezenţi în mod natural în Schizandra. Duală, modulatorie ca şi acţiune, Schizandra are şi un efect tonic general ce o recomandă în stările depresive şi pentru refacerea bunei dispoziţii, sprijinind astfel organismul în apararea împotriva stresului. Curele de minim 30 de zile asigură o reechilibrare a întregului organism şi pot fi prelungite sau reluate ori de câte ori este resimţită nevoia unui tonic echilibrat deoarece nu produce efecte secundare.

Se recomandă în doze de 1 – 2 capsule / zi.