GEL CU PULPA DE ALOE VERA BIO

LIFE IMPULSE

este produsul de elita Life Care pentru detoxifiere !

DETOXIFIANT,IMUNOPROTECTOR

100% Aloe Vera crescuta organic!

Cod produs: 804

Cantitate neta: 946 ml

GEL CU PULPA DE ALOE VERA BIO Life Impulse este recunoscut pentru urmatoarele proprietati importante :

-Intareste sistemul imu GEL CU PULPA DE ALOE VERA BIOnitar

-regleaza tranzitul intestinal

-diminueaza arsurile la stomac

-protejeaza aparatul digestiv

-este o sursa bogata de minerale si vitamine

-detoxifica organismului

-creste rezistenta pielii

-stimuleaza regenerarea organismul

LIFE IMPULSE GEL CU PULPA DE ALOE VERA BIO este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic care sunt o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale , este specia cu cea mai mare eficienta terapeutica si contine peste 150 de substante bioactive ,dintre care ,acid salicilic, vitamine ( A,B1,B2,B6,B12,C,E ), minerale (Ca,Mn,Na,Cu,Mg,K,Zn,Cr,Fe,)20 de aminoacizi (dintre care 7 esentiali ),si enzime.

De asemenea, LIFE IMPULSE GEL CU PULPA DE ALOE VERA BIO si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative. Sustinerea sistemuuil imunitar se  datoreaza proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice.Aloe_Vera2

MOD DE UTILIZARE

Se recomanda folosirea a 4-8 linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Poate fi amestecat cu un suc de fructe cu care se dilueaza. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic .

INGREDIENTE SI INFORMATII NUTRITIONALE

Ingrediente/lingura: Suc de Aloe Vera (Aloe Vera Barbadensis) 15g. Alte ingrediente: conservant- sorbat de potasiu q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%.