COMBINATIA DE CALCIU SI MAGNEZIU IN COMBINATIE IDEALA PENTRU O ABSORBTIE OPTIMA

mobilityCod produs : 774

 

  • Sursa naturala de calciu ,usor asimilabila
  • Proportie ideala de Calciu Magneziu petru o absorbtie facila
  • Functionarea normala a sistemului muscular
  • mentinerea sanatatii sistemului osos si danturii
  • metabolismul energetic normal
  • confera organismului un complex de minerale esentiale
 
Calciu Coral este un mineral necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si danturii, contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a enzimelor digestive.
.Calciu Coral este o sursa. naturala de calciu extrasa din coralii fosilizati in recife ,sare de calciu,usor asimilabila organismului.Este un complex de peste 7o de urme de minerale care stimuleaza si sistemul imunitar.Pe linga componentul principal de Calciu Coral, contin si o cantitate insemnata de Siliciu si alte microelemente,Al,Cr,Co,Cu,I,Mn,V,Zn care sunt indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor.
Lipsa de Calciu este un fenomen destul de des intilnit,in timp ducind la unele imbolnaviri ale organismului. Contracturi musculare necontrolate ,amorteli ale extremitatilor, indispozitie,la femei tulburari ale menstruatiei( intirziere), lipsa mare de calciu poate provoca palpitatii, hipotensiune arterial,ameteli,stare depresiva,lipsa acuta de aer, insomnia.Dar tot lipsa de calciu este responsabil si de osteoporoza,rahitism si spasmofilie.
Magneziul este un mineral essential organizmului ,cea mai importanta functie pe care o indeplineste este participarea la homeostazia si mineralizarea calciului, reglind echilibrul calcic si impiedicind precipitarea lui si formarea de calculi ( renali si biliari).

Amidonul de porumb BIO ajuta la cresterea nivelului d energie,asigur aportul optim de fibre ,calciu si fier si ajuta la suplimentarea aportului zilnic de nutrient.

Ingrediente si informatii nutritionaleWhite-Coral

O capsula contine urmatoarele: pulbere de calciu coral( carbonat de calciu)-200mg; magneziu (carbonat de magneziu)-100mg. Alte ingrediente: amidon de porumb BIO, capsule de gelatina qs
Ambalare: 3o capsule.
Mod de administrareSe recomanda 1 capsula pe zi. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti  doza  zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici