TINE RACEALA LA DISTANTA!

 

Echinacea

Cod: 856

EchinaPlus este un supliment alimentar cu multiple beneficii asupra sistemului imunitar datorita continutului  sau complex  de Echinaceea, Propolis si Vitamina C.

Ele sunt surse naturale ce ajuta sistemul imunitar in lupta impotriva infectiilor ,in special in cazul infectiilor respiratorii, raceala si gripa.

Se gaseste sub forma de pliculete si are la  baza o reteta atent studiata astfel incit produsul are o actiune benefica asupra tuturor cauzelor care determina aparitia starilor de Raceala si Gripa.

Cutii
cu 10 pliculete- 50g.

Ingredientele componente au fost atent selectionate pentru efectele pentru care sunt consacrate:

Echinaceea (Echinaceea Purpureea) este utilizata pentru mai multe afectiuni, in special orice afectiuni care au in comun infectii si inflamatii manifestate in primul rand prin febra.

Extractul de propolis are proprietati antiinfectioase, antivirale si antiinflamatoare.

Vitamina C-500 mg, este un extract natural din macese avand o biodisponibilitate si eficacitate marita. In acelasi timp contribuie activ la reducerea oboselii cronice si extenuarii.

Extractul apos din scoarta de Larix Occidentalis – Zada, cu beneficii importante in sustinerea sistemului imunitar.Are capacitatea de a sprijini si consolida raspunsul imun adecvat cu ajutorul agentilor stresori imunitari.Life Care EchinaPlus

Zincul contribuie la mentinerea vederii normale, sprijina  functionarea normala a sistemului imunitar si  protejeaza  celulele impotriva stresului oxidativ.

 Mod de administrare: Se administreaza prin dizolvare in 200 ml apa calda 1-3 plicuri/zi. Este recomandata copiilor cu varsta peste 2 ani (un pliculet pe zi) si adultilor. Se recomanda administrarea inca de la primele simptome de raceala pentru o eficacitate maxima.Poate fi folosit de intreaga familie.

Nu contine substante cu potential alergenic.