rulou-bio

Ingrediente

Ouă – 10 buc
Brânză de oaie  – 150 g
Margarina Rama Maestro – 20 g
Spanac  – 500 g
Smântână – 50 g
Ulei de floarea soarelui  – 2 linguri
Sare
Piper
Făină  – 2 linguri


Preparare

Se pune  spanacul la fiert în apă cu sare. După ce s-a fiert, se lasa spanacul să se scurgă bine.Apoi se toaca si se amesteca cu puţin ulei până ce devine ca o pastă. Se bat  bine ouăle cu puţină sare, se adauga smântâna, piperul, făina şi se omogenizeaza amestecul.

Într-o cratiţă unsă cu margarina, bine încinsă, se pun  ouăle într-un aluat subţire ca o clătită. Dupa ce s-a copt pe ambele părţi, devinind o omletă legată, acesta se umple  cu pastă de spanac şi cu brânză. Se ruleaza  omleta şi se da la cuptor, doar până când se rumeneşte.

Se serveşte  imediat, cu o salată din legume de sezon, pe care o pregăteşti din salată verde, roşii, ridichi, ulei, sare şi piper.

Pofta buna!

Sursa : https://www.retetaperfecta.ro/